Gastenboek

Laat gerust een berichtje achter!


Zij gingen u voor...

 1. Remco schreef:

  Hoi Ton, ik zie dat je website in de lucht is. Professioneel hoor en een gaaf bedrijfslogo!

  Zelf ben ik erg tevreden over het schilderwerk wat je hier hebt geleverd aan de buitenzijde van mijn woning. Je bent een vakman, werkt met aandacht, brengt eerlijk advies uit aan de klant en bent een prettig persoon in het contact. Kortom, ik kan jouw ambachtelijk schilderwerk in zijn totaliteit zeker aanbevelen!

  Succes met je bedrijf, Taking Care of Business,

  Groetjes Remco

 2. Familie Waterreus schreef:

  Beste Ton,

  mooie website. Hij is erg proffesioneel net zoals je de werkzaamheden bij ons hebt uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over het schilderwerk van onze vrijstaande jaren 70-tig woning met garage. Deze is op jouw advies in de zeer mooie en passende kleur wijnrood door jou geschilderd. Bedankt voor het resultaat en tot de volgende garantie -controle en verfreiningsbeurt.

  Groetjes,

  Victor en Mascha

 3. bas schreef:

  Hoi Ton,

  Het huis zit nog steeds prachtig in de lak! Je hebt uitstekend werk geleverd op korte termijn voor een eerlijke en betaalbare prijs, Toppie! Deze vakman is zeker aan te raden, prettig in de omgang, Secuur, vertrouwd en bij Ton hoef je na de tijd niks na te lopen om te kijken of het wel goed is gebeurt 😉
  Groetjes,

  Bas

 4. Ruud en Erica schreef:

  Beste Ton,

  Hartelijk dank voor het mooie schilderwerk. We zijn erg blij met de goede en snelle service, ons huis ziet er weer prachtig uit!

  Groeten,
  Ruud en Erica

 5. Jan Lamers schreef:

  Beste Ton

  Ons huis heb je weer een stuk waardevoller gemaakt met het goede schilderwerk aan de voor en achterkant.
  We hebben gezien dat je met een zekere rust toch een hoge kwaliteit leverde.
  Wij danken je voor het kwalitatief goede geleverde werk en de prijs die daaraan gekoppeld was.
  Bij een volgende schilder-klus zullen we je zeker weer benaderen!!
  Mochten we je niet nodig hebben als schilder dan kunnen we je altijd nog als zanger engageren.
  ELVIS PRESLEY kwam door jou ons huis weer binnen!!
  m.vr.gr. Jan en Leontine Lamers

 6. Ellen schreef:

  Mooie site Ton!

  Bedankt voor het schilderen van mijn muren. Erg mooi geworden. Snel en netjes gewerkt!

  Mocht ik nogmaals een schilder nodig hebben, dan weet ik in iedergeval wie ik moet hebben!

  Ik ga het zeker aan bekenden doorgeven!

  Groet Ellen

 7. Antoinette schreef:

  Hoi Ton,

  Het huis ziet er weer als nieuw uit. Voor zover je dat van een huis van voor 1900 kan zeggen natuurlijk. Het is mooi geworden!
  Nog bedankt voor je aanbod om nog even met de golfplaten achter te helpen. Was niet nodig. Ik heb ze erop zitten. Laat de regen maar komen!

 8. Piet van Slooten schreef:

  Bedankt Ton,

  het ziet er mooi strak uit.
  Nog bedankt voor het kleurenadvies.
  Wel prettig dat je 4 jaar garantie geeft op het schilderwerk. Dit is vrij uitzonderlijk.
  ik kan je aanbevelen.

  Groet
  Piet

 9. D.Jansen schreef:

  Bedankt voor het strakke schilderwerk op onze zolder!! Wij zijn er super blij mee

 10. mart en margreet rensink schreef:

  Wat ziet ons huis uit 1910 er weer supermooi uit! Telkens als we bij ons op de stoep staan, genieten we van het vakwerk dat je geleverd hebt. Absolute klasse! Hartelijk dank, we raden je zeker aan bij onze buren en vrienden.

  Groet van Mart en Margreet Rensink

 11. Hendrik Jan & Jacqueline Kas schreef:

  Na veel speurwerk om een goede schilder te vinden, hadden wij bij Ton het meest positieve gevoel, zijn vakkennis hadden we eigenlijk al snel door! Het is natuurlijk altijd wel een gok of je de goeie beslissing hebt genomen.
  Gelukkig was ons gevoel goed, Ton heeft een knap staaltje vakwerk afgeleverd. Ton is een eerlijke vakman die wij na 1 dag met een gerust hart onze sleutel van ons huis hebben gegeven, zodat hij gewoon zijn klus kon afmaken als wij aan het werk waren.
  Ons huis staat er weer picobello bij en mocht er onverhoopt iets aan het schilderwerk mankeren geeft Ton een schriftelijk garantie van 4 jaar!
  Wij kunnen Ton zeker aanbevelen, en mochten wij weer een schilderklus hebben, is de keus voor ons niet moeilijk meer! Ton bedankt!!

 12. Eric de Vries schreef:

  Wij zijn zeer tevreden over het geleverde buitenschilderwerk. Ton is een uitstekend vakman, gebruikt duurzame materialen. Geeft goede en doordachte adviezen. Maakt er geen punt van als we zaken toch iets anders willen hebben dan in eerste instantie afgesproken.

 13. Peter & Sylvia schreef:

  Ton heel erg bedankt voor het perfect schilderen van ons oude huis.
  We zijn er heel erg blij mee. Je bent volgens planning gestart en de klus is ook binnen de afgesproken tijd afgerond.
  Daarnaast ben je ook nog een gezellige prater bij de koffie. Bedankt!

  Groeten van Peter & Sylvia

  PS Bloed, zweet en tranen auditie doen!!

 14. Ferdinand ter Beek schreef:

  De afgelopen twee weken heeft Ton het schilderwerk van ons dertiger jaren huis met veel hout op niet altijd eenvoudig te bereiken plekken deskundig gedaan. We zijn zeer tevreden. Ook over het prettige contact!

 15. Ruud Teggelaar schreef:

  Deventer
  30 september 2016

  Je hebt schilders en schilders.

  Helaas heb ik zelf slechte ervaring met een schilder. Ik was dan ook aangenaam verrast dit keer een echt goede schilder aan het werk te zien. Bovendien een schilder die prettig in omgang is. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Volgens mij is dat ook de beste reclame voor een schilder. Als oud-leraar ben ik gewend om cijfers te geven. Een dikke negen.

  Met vriendelijke groet,
  Teggelaar

 16. MIchiel schreef:

  Hai Ton, ik wil je danken voor het onderhoud aan ons mooie huis. Jouw professionele kennis en blik hebben ons een goede start laten maken in het onderhoud van het vakwerkhuis.
  Jouw ambachtelijke werkwijze betekende wel dat al het slechte en afbladerende verfwerk eraf moest, maar het resultaat is prachtig en duurzaam. Daarnaast ben je een fijne vent om als schilder te hebben, die rekening houdt met de wensen van de klant en de werkplek schoon houd. En niet onbelangrijk is de prijs laag. Een zeer goede prijskwaliteitverhouding.

  Goede werk Ton.

 17. Dirkje Rengerink / Ton van Ree schreef:

  Beste Ton,

  Graag willen wij je laten weten dat we uitermate blij zijn met het schilderwerk dat je in ons appartement hebt uitgevoerd. De muren (gesausd) / deuren (geschuurd / geschilderd); het ziet er weer uit als nieuw. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en stonden versteld van de snelheid van werken ! Wij hebben al verschillende andere appartement-bewoners op bezoek gehad om je werk te bewonderen. En allen vol lof !
  Succes met je zaak !
  Hartelijke groet,
  Ton en Dirkje

 18. Jan Willem schreef:

  Beste Ton,

  Je hebt onze jaren 30 woning weer glans gegeven en dat tegen een eerlijke prijs. Je hebt het ook nog in korte tijd gedaan, omdat je heel veel meters per dag maakt.
  Bedankt ook voor de goede gesprekken!

  Kortom, kwaliteit en een aanrader voor iedereen die z’n woning wil laten schilderen.

  Met vriendelijke groet,

  Jan Willem

 19. Fred en Inge schreef:

  Hoi Ton,
  Wij zijn heel blij met onze frisse woonkamer, keuken, trap- en opgang. Dankzij jouw vakkundige hulp ziet het verf – en sauswerk er fantastisch uit. Je bent een echte vakman, een harde werker, geeft goede adviezen en jouw prijs/kwaliteitverhouding is dik in orde. Daarnaast ben je heel gezellig en sympathiek en wij vonden het heel fijn om je in huis te hebben. Wij zien je graag terug voor de schilderbeurt aan de buitenkant van ons huis. Wij verheugen ons er nu al op. Nogmaals bedankt en tot ziens. Fred en Inge

 20. Charlotte schreef:

  We hebben goed advies gekregen en prettig overleg. De mooie ideeën zijn uitgevoerd en we zijn erg blij met het resultaat.
  Ton is een echte vakman!

  Groetjes Charlotte

 21. Fam. Boer schreef:

  Hallo Ton.
  We zijn bijzonder tevreden met het schilderwerk dat je hebt geleverd aan onze woning. Afspraken zijn nagekomen en je hebt snel en vakkundig gewerkt. De door jou geadviseerde kleuren vallen echt in de smaak.
  Groeten
  Tonny & Yvonne.