Monumenten Schilderwerk Zutphen

Schilder in Zutphen voor monumentale panden

Huis schilder Zutphen, schildersbedrijf monumentenzorg

TCB Painting is een klein maar uiterst professioneel schildersbedrijf voor Zutphen e.o. We realiseren al uw schilderwerk voor zowel binnen- als buiten schilderwerk aan nieuwbouw en oudbouw. We hebben echter een specialisatie: schilderwerk aan monumentale woningen en panden in Zutphen e.o. Door strak en netjes schilderwerk, kennis van kleuren en materiaalgebruik werkt TCB Painting aan het onderhoud en de verfraaiing van uw monumentale woning of pand.

Dit maakt TCB Painting tot hét schildersbedrijf voor schilderwerk aan monumentale panden in Zutphen en omgeving. De specialisatie tot monumenten schilderwerk is ontstaan uit liefde voor het vak en staat op een stevige ondergrond in de vorm van vakdiploma’s, gebruik van de juiste, goede materialen en vele jaren ervaring. Ons visitekaartje bestaat bij al onze schilderwerken uit strak en netjes werk! Uw monumentale pand staat er in no time weer bij als ware blikvanger.

Offerte schilderwerk monumenten Zutphen

Een gerichte offerte voor onze schilderwerken en schilderwerk aan monumentale panden in Zutphen kunnen we uiteraard alleen geven na een persoonlijke bezichtiging. Richtprijs: € 25,- per uur. Schilderwerk aan monumenten valt onder het lage btw-tarief. U ontvangt 4 jaar garantie op ons monumenten schilderwerk

Diensten van TCB Painting:

  • Schilder Zutphen
  • Schildersbedrijf binnen en buiten schilderwerk Zutphen
  • Schildersbedrijf voor bestaande en nieuwbouw Zutphen
  • Gespecialiseerd schildersbedrijf voor schilderwerk monumentaal pand
  • Schilderen keukens en keukenkastjes (keukenrenovatie)

Bel voor en vrijblijvende afspraak of informatie 06-45430332

TCB Painting, schilderwerken en monumenten schilderwerk Zutphen, Ton van der Werf.


monumenten schilderwerk Zutphen - TCB Painting

monumenten schilderwerk Zutphen - TCB Painting

monumenten schilderwerk Zutphen