Schilder Deventer

Schilder Deventer

Huis schilder Deventer

TCB Painting is een klein maar zeer professioneel schildersbedrijf. Door strak en netjes schilderwerk, kennis van kleuren en materiaalgebruik werkt TCB Painting aan het onderhoud en de verfraaiing van uw woning of pand.
Voor Deventer en omgeving zijn wij een onderscheidende schilder voor binnen schilder werk en buiten schilder werk. Onze basis is puur vakwerk en liefde voor het vak. Dat zeggen er meer, daarom zorgen we er bij elk schilder werk weer voor dat we onze filosofie voor 100% uitdragen. Door zo te werken hebben we als schilder voor Deventer in de loop van de jaren een mooie naam opgebouwd.

TCB Painting staat voor:

  • Uw schilder voor kozijnen, ramen, wanden, planfonds, trap, gevel enz.
  • Schilder Deventer voor monumentale panden
  • Uw schildersbedrijf voor goedkope keukenrenovatie dmv schilderwerk
  • Een Schilder  die werkt met topmateriaal tegen betaalbare prijzen
  • Garantie

Dit maakt TCB Painting tot hét schildersbedrijf voor veelzijdig schilderwerk. Onze specialisaties zijn ontstaan uit liefde voor het vak en staan op een stevige ondergrond in de vorm van vakdiploma’s, gebruik van de juiste, goed materialen (oa. Herfst en Helder, Boonestoppel en Sikkens) en vele jaren ervaring. Ons visitekaartje bestaat bij al onze schilderwerken uit strak en netjes werk!

Offerte schilderwerk monumenten Deventer

Wij werken in Deventer en in de driehoek Arnhem, Deventer, Amersfoort. Een gerichte offerte voor onze schilderwerken kunnen we uiteraard alleen geven na een persoonlijke bezichtiging. Richtprijs: € 25,- per uur.

Schilderwerk van monumenten en panden ouder dan 2 jaar valt onder het lage btw-tarief. U ontvangt 4 jaar garantie op ons monumenten schilderwerk.
Keukenrenovatie dmv van ons schilderwerk: vanaf € 375,- voor negen lades en keukenfrontjes.

Bel voor en vrijblijvende afspraak of informatie 06-45430332

TCB Painting,

Ton van der Werf.


Schilder Deventer - TCB Painting

Schilder Deventer - TCB Painting

Schilder Deventer – TCB Painting